Ponuda za stanovništvo

 

Savjeti i izbor iz ponude za stanovništvo

 

Brzi linkovi

 
 
NLB Montenegrobanka
Putevi do banke
Baner-tekstualni-sa-slikom_Omiljeni-broj3629.jpg

NLB Klik

Omogućava brzo, jednostavno i sigurno obavljanje bankarskih usluga putem računara ili mobilnog telefona, bez odlaska u banku.

Baner-srednji_NLB-Klik1892.jpg
Baner-tekstualni-sa-slikom_Klik7303.jpg

Lično bankarstvo

Svojim zahtjevnijim klijentima namijenili smo NLB Lično bankarstvo, kojim želimo nadograditi naše zajedničko poslovanje. Ličnim bankarstvom pružamo Vam jednostavan i učinkovit pristup cjelokupnoj paleti bankarskih i finansijskih usluga.

Direktno zaduženje

je namijenjen svim korisnicima NLB računa ili paketa usluga, koji žele prepustiti banci brigu o plaćanju svojih mjesečnih obaveza na vrijeme.

NLB Kontakt centar 19888

Pozovite NLB Kontakt centar radnim danima od 8 do 22 časa i subotom od 8 do 18 časova, tokom cijele godine. Na raspolaganju Vam je prijatan bankarski savjetnik, koji će Vam pružiti sve informacije o cjelokupnoj ponudi naše banke, namijenjene fizičkim licima.

Baner-srednji_NLB-kontakt-centar2340.jpg

NLB SMS Poruka

Putem kratkih SMS poruka šaljemo Vam na mobilni telefon informaciju o stanju na Vašim računima.

Sigurnosna SMS Poruka

Namijenjena je svim korisnicima platnih kartica koji žele biti sigurni da su upravo oni obavili kupovinu karticom ili podigli gotovinu na bankomatu. U slučaju pokušaja zloupotrebe kartice, sigurnosna SMS poruka će stići na Vaš telefon obavještavajući da se nešto neobično dešava sa Vašom karticom.

Bankomati

Bankomat predstavlja najjednostavniji put do gotovine, na kojem možete obaviti i ostale bankarske usluge. Štedi vrijeme, i omogućava da sami izvršite brojne bankarske usluge, jednostavno, komforno i efikasno.

Filijale i bankomati

NLB Govorni automat

Za najbrži pristup informacijama o stanju na Vašim računima koristite govorni automat, pozivom na broj 19888.