Ponuda za stanovništvo

 

Savjeti i izbor iz ponude za stanovništvo

 

Brzi linkovi

 
 
NLB Montenegrobanka
Putevi do banke
Baner-tekstualni-sa-slikom_Omiljeni-broj3629.jpg

NLB Klik

Omogućava brzo, jednostavno i sigurno obavljanje bankarskih usluga putem računara ili mobilnog telefona, bez odlaska u banku.

Baner-srednji_NLB-Klik1892.jpg
Baner-tekstualni-sa-slikom_Klik7303.jpg

Lično bankarstvo

Svojim zahtjevnijim klijentima namijenili smo NLB Lično bankarstvo, kojim želimo nadograditi naše zajedničko poslovanje. Ličnim bankarstvom pružamo Vam jednostavan i učinkovit pristup cjelokupnoj paleti bankarskih i finansijskih usluga.

Direktno zaduženje

je namijenjen svim korisnicima NLB računa ili paketa usluga, koji žele prepustiti banci brigu o plaćanju svojih mjesečnih obaveza na vrijeme.

NLB Kontakt centar 19888

Pozovite NLB Kontakt centar radnim danima od 8 do 22 časa i subotom od 8 do 18 časova, tokom cijele godine. Na raspolaganju Vam je prijatan bankarski savjetnik, koji će Vam pružiti sve informacije o cjelokupnoj ponudi naše banke, namijenjene fizičkim licima.

Baner-srednji_NLB-kontakt-centar2340.jpg

NLB SMS Poruka

Putem kratkih SMS poruka šaljemo Vam na mobilni telefon informaciju o stanju na Vašim računima.

Sigurnosna SMS Poruka

Namijenjena je svim korisnicima platnih kartica koji žele biti sigurni da su upravo oni obavili kupovinu karticom ili podigli gotovinu na bankomatu. U slučaju pokušaja zloupotrebe kartice, sigurnosna SMS poruka će stići na Vaš telefon obavještavajući da se nešto neobično dešava sa Vašom karticom.

NOVO!

Iskoristite novu mogućnost i jednostavno i brzo uplatite novac na Vašu karticu, ili na kartice drugih korisnika NLB Banke.

Bankomati

Bankomat predstavlja najjednostavniji put do gotovine, na kojem možete obaviti i ostale bankarske usluge. Štedi vrijeme, i omogućava da sami izvršite brojne bankarske usluge, jednostavno, komforno i efikasno.

Filijale i bankomati

NLB Govorni automat

Za najbrži pristup informacijama o stanju na Vašim računima koristite govorni automat, pozivom na broj 19888.